Du är här:
Kontakt

Dela sidan på sociala medier

 

 

Aktuellt

Startsida /04 augusti, 2020

Avstängd tågtrafik vecka 33 och 37

Trafikverket arbetar längs järnvägen mellan Avesta och Hedemora. Under vecka 33 och 37 är sträckan mellan Avesta och Borlänge avstängd för tågtrafik. Kontakta ditt tågbolag för information om din r... Läs mer »
trafikverket.jpg
Startsida /03 augusti, 2020

Rötmånad, tips från Hedemora Energi

För att undvika obehaglig lukt och fluglarver i kompostkärlet finns det några enkla tips; • Låt matavfallet rinna av, ju torrare avfallet är desto mindre kommer det att lukta • Lägg gärna lite tid... Läs mer »
Hedemora-Energi_rötmånad_A4-004-pdf.jpg
Startsida /30 juli, 2020

Företagarhjälpen Hedemora

De lokala företagarna som skapar jobb, lokal service och utbud i Hedemora, är en av hörnstenarna i vår lokala utveckling. Just nu behöver de allt stöd de kan få för att vi tillsammans ska ta oss ... Läs mer »
företagarhjälpen.jpeg
Startsida /22 juli, 2020

Varning för oseriösa aktörer

Flera av Hedemora Energis kunder har den senaste tiden blivit kontaktade av Förvaltningsel i Skandinavien AB (FörvaltEL). De hävdar att de har ett samarbete med Hedemora Energi AB och uppmanar kun... Läs mer »
En varningsskylt med ett utropstecken
Startsida /20 juli, 2020

Miljöpåverkan vid textilproduktion

Textilproduktion är kopplat till negativ miljöpåverkan inom en rad områden såsom kemikalieförbrukning, utsläpp av växthusgaser och mikroplaster och dricksvattenbrist. Vi svenskar konsumerar runt 1... Läs mer »
textilkonsumtion.jpg
Startsida /17 juli, 2020

Spången i Stadssjön åtgärdas

Arbete med spången i Stadssjöns naturreservat Under vecka 31 börjar vi åtgärd spången utmed leden. Arbetet beräknas pågå cirka två veckor. Tillgängligheten kommer därmed att vara begränsad. I värs... Läs mer »
Nyheter - Nyheter - ctl00_cph1_dcMain_po_501_dc501_exListpg5302_eximgPuff
Startsida /17 juli, 2020

Rensning av växtlighet i Hönsan

Tidigare åtgärder med framförallt kornhalmskassetter har gjort att Hönsans vatten hade ett siktdjup på nästan 5 meter 2018. Ett beslut togs då att inte lägga ut kassetterna för att se om sjön kunde... Läs mer »
gubbslem 2.jpg
Startsida /16 juli, 2020

Frågor kring återvinningsstationer

Vi får just nu många frågor kring de återvinningsstationer, ÅVS, som finns i kommunen och där förpackningar ska lämnas för återvinning. Det är förpackningsindustrin som ansvarar för att producerade... Läs mer »
12045686-- (1).jpg
Startsida /14 juli, 2020

Granbarkborrar på Brunnsjöberget

På grund av de senaste årens varma somrar och den varma vintern som varit har det blivit allt fler granbarkborrar på Brunnsjöberget. De har gjort skador på träden och därför har det nu avverkats gr... Läs mer »
Fälla för granbarkborrar
Startsida /14 juli, 2020

Information om coronaviruset

Läget är fortfarande allvarligt. Tillsammans kan vi minska smittspridningen av Covid-19 och skydda oss själva och våra medmänniskor. Alla har ett personligt ansvar att följa myndigheternas råd. ... Läs mer »
En vuxen som hjälper ett barn att tvätta händerna i ett handfat
Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-07-07