Profil

Stureskolans profil

Vi kallar vår profilering CREO ( latin ”Jag skapar” ). Det innebär att vi ger mer tid för ämnen som dans, bild, musik, drama, litteratur och media. Teknik- och designprojektet Geniknölarna är också en väsentlig del av vår kreativa inriktning. Det praktiska, sinnliga och estetiska är viktigt för lärandet och vi vet att eleverna genom att också utveckla dessa ”språk” stärker sitt självförtroende och ökar sin självkännedom. Vår ambition att utveckla ett kreativt idéklimat är ett led i vårt arbete för att utveckla elevernas delaktighet på alla områden.              

 

Åk 1              Dans – rörelse

Åk 2              Musik

Åk 3              Bild

Åk 4              Drama

Åk 5              Litteratur

Åk 6              Media

Stureskolan.jpg 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-05-10
Skriv ut