Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Slutkonferens

Denna sida uppdateras löpande. Mer information kommer. 

pexels-photo-1162964_-_kopia.jpg

Integration - en vinnare för hela Hedemora kommun!

Den 27 augusti 2019 bjöd Hedemora kommuns AMIF-projekt "En väg in" in till en inspirerande och kunskapsbildande avslutningskonferens. Det blev en heldag med fokus på jämställdhet, integration och mångfald utifrån projektets verksamhet och mål.

”En väg in” var ett treårigt EU-projekt finansierat av Asyl-, migrations och integrationsfonden (AMIF). Syftet var att skapa bästa möjliga förutsättningar för nyanlända med asyl, PUT eller TUT i Hedemora oavsett kön att kunna etablera sig på arbetsmarknaden. Projektet hade en vision om att underlätta det sociala och yrkesinriktade nätverksbildandet för både arbetsgivare och arbetstagare. Genom att utveckla nya hållbara metoder och verktyg skulle projektet hjälpa nya svenskar i Hedemora ut i arbete och företagande. Det skulle vara enklare för arbetsgivare och arbetstagare att hitta varandra. En viktig förutsättning för att uppnå målen var att arbeta utifrån ett jämställdhets- och mångfaldsperspektiv. I förlängningen hade projektet som mål att motverka rasism och diskriminering samt stärka integrationen i samhället. Under avslutningskonferensen ville projektet sprida de kunskaper, erfarenheter och resultat som "En väg in" har utmynnat i. 

Här hittar du programmet för avslutningskonferensen. 


Kontaktpersoner:

Maria Högkvist, mångfaldsstrateg Hedemora kommun
maria.hogkvist@hedemora.se, 0225-341 55


Avslutningskonferensen anordnades av Hedemora kommuns projekt ”En väg in” med hjälp av EU-medel från Asyl-, migrations- och integrationsfonden (AMIF). 


trio.jpg 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-08-29