Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Utbildning i trauma och psykisk ohälsa

utbild.jpg

Kulturell syn och förståelse av hälsa har betydelse, för exempelvis människors motivation att söka vård, hur hälsoproblem uttrycks och vilken roll anhöriga spelar. Med exempel hämtade från bland annat Afghanistan, Somalia och Syrien synliggörs vanliga föreställningar och begrepp. Utbildningen ger dig praktiska redskap och kunskap som kan hjälpa dig i mötet med nyanlända i behov av stöd.

Har du en roll där mötet med nyanlända svenskar i behov av stöd och hjälp är en del av ditt arbete? Då är utbildningen ”Migration + Psykisk ohälsa” något för dig! Utbildningen anordnas av Hedemora kommuns projekt ”En väg in” med hjälp av EU-medel från Asyl-, migrations- och integrationsfonden (AMIF) i samarbete med Religionsvetarna. Du väljer själv om du vill gå utbildningen på förmiddagen eller på eftermiddagen. Utbildningen är kostnadsfri. 

När: tisdagen den 11 juni 2019
Plats: S:t Paulusgården, Hedemora.
Tid: 9:00-11:30 eller 13:30-16:00

Anmälan görs via länken: https://magnetevent.se/Event/migration--psykisk-ohalsa-29862/
Sista dag för anmälan är tisdagen den 4 juni.

Har du frågor? Kontakta:
Evelina Bark-Nordin, projektledare "En väg in"
evelina.bark-nordin@hedemoranaringsliv.se
0225-348 63

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-05-14