Kontakt

Kontakta Hedemora kommun

Tfn: 0225-340 00
Tfn-tider: 8:00-12:00, 13:00-17:00
E-post: Kommun@hedemora.se
Öppet: 9:00-16:00

Besök: Receptionen
           Hökargatan 6
           Hedemora

Dela sidan på sociala medier

Gussarvet

Området ligger i anslutning till befintligt handelsområde.

Området är främst tänkt till att användas för handel och lättare industri men det finns även möjligt att bygga hyres- eller bostadsrätter på området. Kommunen ser då gärna att man bygger seniorer anpassade lägenheter.

Markområdet är ca 15.000m2 och ägs av Hedemora kommun och Hedemora kommunfastigheter.

Detaljplanen vann laga kraft den 2011-01-12 och förvaras hos Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltning som svara på frågor om planen.

Området kan, om man önskar, avstyckas i flera delar. Området är i dag ingen egen fastighet. I samband med att kommunen har träffat en överenskommelse med en exploatör så kommer man bilda en lämplig fastighet för ändamålet. 

I närområdet finns VA, el, fiber och fjärrvärme. kostnaderna för att ansluta media tillkommer och hanteras av Hedemora Energi AB. VA-anslutning påverkas av hur stor fastighet som bildas.


Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2015-09-16