Kontakt

Dela sidan på sociala medier

VIKTIGT! Gode män för asylsökande ensamkommande barn - Arvoden och ersättning för perioden oktober - december 2017

Ansökan om arvode och ersättningar, från gode män för ensamkommande asylsökande barn, för 4:e kvartalet 2017 (och även tidigare perioder om man inte redan har ansökt om det) ska ha inkommit till överförmyndarkansliet senast den 8 december 2017. Mycket viktigt!

Det innebär att ansökan för december månad ska skickas in i förskott och om det är möjligt bör även planerade resor (uppskattat antal km) och ev. utlägg också tas med. Kom ihåg att spara verifikationer för senare redovisning.

Eventuella kostnader för resor och ersättningar som uppkommer under december månad och som inte har kunnat förutses, kan god man ansöka om efter årsskiftet, men då blir det respektive kommun som får stå för kostnaden.

För mer info, se bifogad fil.

V-Dala överförmyndarsamverkan


Inger Annestrand-Jönsson, handläggare

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-09-22