Kontakt

Kontakt

Husbyringen Besökscentrum
Telefon: 0225-801 31
E-post: info@husbyringen.se

Hedemora Turistbyrå
Hökargatan 6
776 30 HEDEMORA
Telefon: 0225-343 48
www.visitdalarna.se

 

 

Dela sidan på sociala medier

Välkommen till Husbyringen

Sveriges flagga   Flagga_England.jpg   Flagga_Tyskland.jpg


Husbyringen_logotyp.jpg                         Polhemsruta.jpg


Husbyringen är Sveriges första ekomuseum och ligger naturskönt i Södra Dalarna, i Hedemora Kommun. Runt Husbyringens 6 mil långa natur- och kulturled kan du uppleva unika industri- och kulturhistoriska platser, präglade av hårt arbete i dåtidens malmbrytning.

Husbyringen sträcker sig mellan bruken Långshyttan, Silfhytteå, Kloster, Husby-Smedby och Stjärnsund. Platser som alla bär på en spännande historia. Två av dem är knutna till några av Sveriges största uppfinnargenier – Christopher Polhem som var verksam i Stjärnsund och Gustav de Laval vid Klosters bruk.

Husbyringen erbjuder aktiviteter, friluftsliv och rekreation, fiske och kanotleder.

Husbyringens App
Vi är glada att vi nu kan presentera Husbyringens app i en ny  version. I appen finns information om alla våra sevärdheter och besöksmål. Här finns också förslag på olika aktiviteter och evenemang som sker främst under sommartid och inte minst var man kan äta och bo. Många av de entreprenörer som finns utmed Husbyringen lägger ut kontinuerlig information och här finns även aktuella erbjudanden.

Appen finns för nedladdning både på Appstore och i Playbutik och är helt gratis. Vill Du som entreprenör utmed Husbyringen vara med i vår app? Kontakta Pia Hilborn, info@husbyringen.se. 


LÄNKLISTASaknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-01-17