Kontakt

Maria Lundgren

Mångfaldsstrateg

E-post: maria.lundgren@hedemora.se

Telefon: 0225-341 55

Dela sidan på sociala medier

Kultur och fritid för alla

 Hedemora kommun utökar sitt arbete för att öka tillgängligheten och öppna upp kommunens rika föreningsliv för alla invånare. Syftet med arbetet är att förbättra förutsättningar för att alla ska inkluderas i en meningsfull verksamhet på sin fritid - i Hedemora ska det vara lätt att inspireras och engageras.

Alla människor har olika behov och förutsättningar. Med satsningen ”Kultur och fritid för alla” vill vi arbeta för att ge möjligheten för alla Hedemorabor oberoende bakgrund att inkluderas i verksamhet. För att möjliggöra detta är det viktigt att visa förståelse för varandras likheter och olikheter, bryta barriärer och välkomna all lust till engagemang. För att nå målet behöver vi att alla aktiva i Hedemora tar ansvar, visar mod och respekterar varandra. 


Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-05-09