Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Anmäl aktiviteter till Mångfaldsveckan 2018

mangfaldlogga.jpg

Hedemora kommuns integrations- och jämställdhetsprojekt En Väg In är i full gång med planeringen av Mångfaldsvecka 2018 som kommer att genomföras vecka 37.

Detta är ett gyllene tillfälle för föreningar, arbetsplatser och organisationer i kommunen att lyfta fram och marknadsföra sin verksamhet och sitt budskap.

Vad man väljer att göra – något som ryms inom den ordinarie verksamheten eller en extra aktivitet - är helt fritt. Likaså tid och plats.

Anmäl planerade aktiviteter till En Väg In senast den 15 april så kommer den/de med i det gemensamma veckoprogram som vi sammanställer och marknadsför.

Välkommen till en spännande och händelserik vecka!

 

För frågor eller anmälan kontakta:
Eva Langefalk, 0225-343 58
eva.langefalk@hedemora.se

Zandra Lilja, 070-322 42 93
zandra.lilja @hedemora.se

loggor_bild.jpg

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-03-21