Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Föreläsning med Pär Johansson, Glada Hudikteaterns grundare

ParJohansson.jpg

Mångfaldsveckan i Hedemora kommun är i full gång. Därför vill vi bjuda in Er till lördagens kostnadsfria evenemang med Pär Johansson, Glada Hudikteaterns grundare som gästande föreläsare. Ta med familj och vänner och njut av en magisk lördagseftermiddag i mångfaldens tecken!

Pär är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och visar i sitt arbete på hur individer kan utvecklas, trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas. Hans devis är: det är bättre att vara riktigt bra på en sak än halvdålig på tio. Oavsett om talangen är att stapla konservburkar eller att sjunga som en fågel. Att få visa vad man kan och få uppskattning ger ytterligare växtkraft.

Att hjälpa människor att utvecklas är det mest spännande av alla arbeten, menar Pär. Det må gälla vem som helst och var som helst, människor med funktionshinder likväl som multinationella företag. Pär drivs av en stark passion för det han gör, en del skulle kalla det galenskap. Efter en dryg timme med både skratt och gråt får vi ett kvitto på vad som kan ske om man tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas.

Klockan 14:00 bjuder Teaterfolket, Amatörteaterföreningen Humus på föreställningen Resa bort, resa hem.

Tid: 14:00-16:30
Plats: Sagateatern, Hedemora

Varmt välkommen!

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-09-12