Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Grattis årets UF-säljare och lycka till på SM

Sip_and_cycle.jpg

Hedemora kommun gratulerar årets UF-säljare och önskar lycka till på SM

På årets tävling för unga företagare (UF) i Dalarna tog Martin Koch-gymnasiets Saba Hassan på UF företaget Sip and Cycle hem tävlingen som årets UF-säljare.

Juryns motivering löd enligt följande:

”Med en smittande energi både på mässgolvet och i säljsamtalet vinner Årets Säljare kundens förtroende. Med det skickligaste avslutet så lägger hon i högsta växel och hämtar hem affären och en stjärntoppad plats i SM”

Bedriften kvalificerade Sip and Cycle till svenska mästerskapen för UF-företagare som går av stapeln 16-17 maj på Svenska Mässan i Stockholm. Där kommer Sip and Cycle tävla mot UF-företag som vunnit i olika kategorier på regionala tävlingar runt om i hela Sverige. Hedemora kommun vill passa på att önska Saba och Sip and Cycle lycka till på SM!

Fredag den 13/4 kunde du höra Saba berätta mer om Sip and Cycle och om livet som elev på Martin Koch-gymnasiet i Hedemora. Hela intervjun finns på Sveriges radio (intervjun börjar 15:15 in i programmet) 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-04-24