Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Hedemora erbjuder tjänsten "Företagslots"

foretagsskolan_pa_latt_svenska.jpg

Ska du starta, etablera eller utveckla ett företag som berör flera olika kommunala avdelningar eller som kräver flera tillstånd? 

Då erbjuder vi i Hedemora tjänsten ”Företagslots”. 

Det är en kostnadsfri tjänst där syftet är att göra det enklare för dig! 

Vid ett informellt möte träffar du olika tjänstemän med kopplingar till just ditt företag. På mötet får du berätta om dina planer och får då information och tips på hur du ska göra för att det ska gå så smidigt som möjligt. 

Kontakta Hedemora Näringsliv AB så gör vi en första avstämning och bestämmer när i tid det är lämpligt att ta ett Företagslotsmöte.

Vi på Hedemora Näringsliv AB kan också vägleda dig när det gäller till exempel lediga lokaler, bidrag, finansiering, andra organisationer och verksamheter som du kan ha nytta av mm. mm. 

Företagslotsmöten 2019
4 april
2 maj
4 juni

Kontakta
Sofie Jutner
sofie.jutner@hedemoranaringsliv.se
0225-348 67

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-03-22