Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Internationella kvinnodagen 8:e mars

Internationella_kvinnodagen_2.jpg

Den 8 mars uppmärksammas internationella kvinnodagen på många sätt i samhället. Kanske är det viktigare nu än någonsin att vi tillsammans står upp för mänskliga rättigheter och gemensamt ser till att allt våld i nära relationer uppmärksammas och stoppas.

I Hedemora kommun uppmärksammar vi i år internationella kvinnodagen med en föreläsning av Make Equal om hur vi går vidare efter höstens ”metoo” och hur vi alla praktiskt kan bemöta sexism, rasism och andra former av kränkningar och trakasserier i vardagsituationer. Efter föreläsningen avslutas kvällen tillsammans med Hedemora kvinnojour och en ljusceremoni utomhus. 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-02-16