Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Löneadminstratörer till lönehanteringen i Norberg

Hands_holding_a_credit_card_and_using_laptop_computer_for_online_-_webb_188866.jpg

Löneförvaltningen söker nu en person till en utvecklande tjänst som löneadministratör med varierande arbetsuppgifter inom löneområdet. Fagersta, Avesta, Hedemora, Norberg och Skinnskattebergs kommun har en gemensam lönehantering i Norberg.

Du skall ingå i det team på cirka 19 medarbetare, som svarar för löne- och pensions-hantering av drygt 9000 löner i FAHNS-kommunerna samt våra samverkansorgan och bolag. Lönesektionen svarar även för pensions-, försäkringsfrågor och systemförvaltning. Det är ett komplext och omväxlande jobb. Vi strävar efter att effektivisera och digitalisera det som är möjligt och gynnsamt för alla, och arbetet är under ständig utveckling!

Läs mer

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-08-14