Kontakt

Dela sidan på sociala medier

#mitthedemora ger nya möjligheter att synas

mitthedemora_toppbild_grycken.jpg

Hedemora kommun har skapat en ny möjlighet där alla kan visa sina Instagraminlägg i ett och samma flöde. Vi har gjort en sida som samlar inlägg med hashtaggen #mitthedemora. Den finns både på hemsidan och i Hedemora-appen. Tanken med sidan är att den ska vara en inspirationskälla för alla som är intresserade av Hedemora. Därför vill vi att det ska bli ett levande flöde där det hela tiden kommer nya inlägg från privatpersoner, föreningar och från kommunens verksamheter. Det kan vara helgens matcher, en utställning, ett evenemang eller att det är någon som vill dela med sig av sitt ”smultronställe” i Hedemora. Så tagga på med #mitthedemora så fort ni känner att ni har en möjlighet att visa något intressant. 

Vi kan alla hjälpas åt att visa upp det som är #mitthedemora och det är bara fantasin som sätter gränserna för hur vi gemensamt kan använda sidan.

Sidan där inläggen kommer att presenteras ligger på www.hedemora.se/mitthedemora. Det finns också en ”knapp” i Hedemora-appen till sidan.  

Frågor om #mitthedemora?

Kontakta kommunikationsenheten genom att maila: information@hedemora.se  

Hur hashtaggar jag?
Hashtagg är den lilla ”staketsymbolen" (#). Den gör så att ett inlägg blir sökbart men du måste ha ett öppet konto för att inlägget ska synas i flödet. Det enda du behöver göra är att skriva #mitthedemora sist i ditt inlägg. Se bilden. 

HSK_insta.jpg

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-12-01