Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Sidan #mitthedemora stängs ner

#mitthedemora

Hedemora kommun kommer att stäng sidan för #mitthedemora. Den har varit ett bra sätt att samla inlägg som gjorts på Instagram under hashataggen mitthedemora och visa på kommunens hemsida.

Nu när GDPR (dataskyddsförordningen) börjar gälla den 25:e maj kan inte kommunen fortsätta med sidan. Det är på grund av att det i inläggen kan förekomma personuppgifter (namn, bilder på identifierbara personer o.s.v.). Hedemora kommun har inte lagliga grunder för att publicera dessa utan medgivande från personerna.

Däremot så uppmanar vi er att fortsätta använda #mitthedemora i framtiden. Det kommer Hedemora kommun att göra för att inläggen ska vara sökbara på Instagram.

Ett tips är att följa hashtaggen på Instagram, då kommer inläggen att presenteras i ditt flöde.

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-05-24