Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Slut på passutlämning i Hedemora

Reception_pass_collage.jpg

Inga fler pass lämnas ut av Hedemora kommun. Enligt nya uppgifter från Polisen så är Hedemora kommun inte längre ett utlämningsställe för pass. Den 16/5 upphörde den verksamheten. De som ska hämta ut pass måste från och med nu åka till polisstationen i Avesta för att göra det. Det gäller även de som redan fått en avisering om att passet finns att hämta i Hedemora.

Detsamma gäller de andra uppgifter som Hedemora kommun utfört, att ta upp anmälningar om förlorat gods och ta emot, registrera och hantera hittegods. Vill du göra något av dessa saker måste du vända dig till polisstationen i Avesta.

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-05-17