Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Smedby skola firade ny Grön Flagg

Smedby skola

På årets första skoldag firade Smedby skola i Dala-Husby att de fått sin sjätte Grön Flagg-utmärkelse av organisationen Håll Sverige Rent. Alla elever samlades och firade med bubbelvatten och popcorn som Miljörådet lagat till. Miljörådsrepresentanten i årskurs sex var bortrest så utmärkelsen lästes upp av tidigare representanten Louise Ramstedt: 

Grattis Smedby skola!

Er 6:e Grön Flagg-rapport är godkänd. Tack för att vi fått ta del av er fina rapport! Ni har genomfört aktiviteter som verkligen engagerat både barn och personal på skolan. Så roligt att få ta del av ert firande på Grön Flaggjubileumet! Ni beskriver väldigt bra hur barnen har styrt och deltagit i arbetet med utvecklingsområdena, toppenbra! Jättefint att ni även inkluderar föräldrar i arbetet. Det märks att er verksamhet genomsyras av hållbarhetstänk, fortsätt i samma anda!

Bra jobbat, vi ser fram emot att läsa er kommande plan!

Som avslutning visades Bengt Kyllinges musikvideo "Det räcker och blir över" och alla lyssnade till budskapet om att inte leva efter Slit och släng-metoden.

Miljörådet Smedby skola

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-02-05