Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Spännande och roligt sommarjobb

Hedemora_gammelgard_02ME_20160622_web.jpg

Spännande och roligt sommarjobb för dig som gillar att arbeta med människor!

Hedemora Kommun söker driftig personal till gammelgården som vill driva ett sommarcafé som har många möjligheter.

Café, bagarstuga och andra byggnader som går att använda för olika aktiviteter i samråd med gammelgårdens förening.

Vi avser att rekrytera minst 2 personer som ansvarar för caféverksamheten men också att vara handledare för 2-3 personer som är feriearbetare under 2 veckor i taget under 8 veckor. Du behöver ha ett stort intresse för att vara coach och lära ut arbetsuppgifter och driva café. Arbetet kan vara stressigt ibland och mycket varierande, allehanda café sysslor så som inköp, kassahantering, bakning, problemlösning, schemaläggning, städning och att handleda feriearbetarna som ibland är på sitt första jobb. Serviceinriktad och kundfokus är en självklarhet. Anställningen mellan den 1/6 – 17/8 och eventuellt arbete den 8/9 när det är avslutning. Feriearbetarnas anställningsperiod är mellan: 18/6 - 12/8

Visstidsanställning

Lön enl. avtal

Körkort är önskvärt

Vi tror att du är en engagerad person med driv, stort intresse för människor och erfarenhet från caféverksamhet. Vårt mål är att skapa en trivsam mötesplats för många!
Du får gärna vara en kreativ person som har erfarenhet av turism och marknadsföring, då det finns möjligheter att starta olika aktiviteter i mån av tid.

Välkommen med din ansök till: carina.fahlstrom@hedemora.se

Sista ansökningsdagen: 14/5

Facebook sida: Sommarcafé Gammelgården Hedemora
www.hembygd.se/hedemora-gammelgard

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-05-09