Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Vår paviljong - Öppettider i augusti och september

Var_paviljong_aug_sep_ny.jpg


Hur vill du att Hedemora ska se ut? Var borde det byggas vägar, var finns de bästa badställena, var ska nästa bostadsområde planeras? Kom och tyck till!

Intresset för medborgardialog var stort vid invigningen av Vår paviljong den 6 juni. Hur vi formar vår fysiska miljö engagerar. Under dagen uppskattas det att över 150 medborgare, politiker och tjänstemän besökte vår nya arena för medborgardialog. Tack för stort engagemang. Dagen bjöd på många intressanta inspel och givande samtal. Personal på plats upplevde ett intresse för flera tillfällen till dialog. Därför håller vi öppet igen. Hoppas vi ses den 18 augusti, 8 september och 9 september.

Tillsammans skapar vi Hedemoras framtid.

 

Bilder_fran_invigningen.jpg


Bildtext: delar av utställningen / dörrarna står på vid gavel och visar att paviljongen är öppen / 
i förgrunden ser vi brevlådan, den är alltid tillgänglig i likhet till utställningen, kom gärna förbi,
läs, fundera och lämna förslag eller tankar.


Vi påminner om att det när som helst går att besöka paviljongen och lämna förslag, tankar och idéer i brevlådan. Fortsätt gärna att skicka mail till hedemorasframtid@hedemora.se eller skicka SMS till
073-365 57 10.

Om ni önskar hålla er uppdaterade så finns det mer information på kommunens hemsida under Bygga, Bo & Miljö / Samhällsplanering / Strukturplan Hedemora.

De enskilda invitationerna läggs ut på kommunens Facebooksida med länk till evenemang, annonseras ut i tiningen och via affischer på stan som sätts upp närmare öppnings tillfällena. 

Datum: 18 augusti, 8 september och 9 september

Tid:
kl. 12.00 – 15.00

Plats:
 Den stora gräsytan (Henemoren) längs Strandgatan, Gussarvsgatan 3 (vid Erikshjälpen)

Var med och bidra till framtidens Hedemora, vi ses vid Vår paviljong.

Välkommen!


Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-08-13