Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Vattnet i Vikmanshyttesjön är badbart

Young_boy_jumping_into_lake_-_webb_174335.jpg

Vattnet i Vikmanshyttesjön är badbart igen. De prover som togs den 26:e juni har analyserats och visar att vattnet är tjänligt igen. 

Läs mer: Vikmanshyttebadet 

Prover av kommunens samtliga bad tas en gång per månad i maj, juni, juli och augusti. Om något prov visar på att badvattnet är otjänligt varnas badgästerna så snart som möjligt med skylt vid badplatsen och på kommunens hemsida. Normalt sett får kommunen tillbaka provsvaren inom en vecka från provtagningstillfället. Det finns alltså en fördröjning mellan provtagningstillfället och när kommunen får tillbaka provsvaren. Vi har tagit nya vattenprover sedan kanadagässen försvann och inväntar nu förhoppningsvis ett positivt svar på vattenprovet. Vi återkommer så snart vi får reda på de nya provsvaren.

Här kan du se alla badvattenprover i Hedemora: Hedemora - badplatser


Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-06-29