Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Hänt senaste året Förskolan Tunet

 

Klicka på bilden för att läsa mer


Mars 2015

Med skogen som en grund har sen arbetet fortsatt i olika projektarbeten. De olika projekt som är igång just nu är ett vattenprojekt bland de yngsta barnen. De äldre barnen har fördjupat sig i ett arbete om hundar, ett annat om svampar och ytterligare ett som handlar om småkryp.


Här är gänget som har arbetat med temat svampar. Vi har bla lärt oss mycket om olika sorter och vilka som är farliga att äta. Vi har gjort en stor kantarell som vi är stolta över.Lucia 2014

Gullvivan firade på morgonen med alla barn och föräldrar


sedan åt vi gemensam grötfrukost.


Två av barnen tog sig en svängom efter gröten


På eftermiddagen var det Solrosens tur att fira ute, många föräldrar och syskon slöt upp. Efter sången bjöds det på bla. Skinksmörgås, kaffe. Glögg mmmm.Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-08-15