Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Miljöarbete Förskolan Tunet

 

Gron_flagga.jpg                                                    Gron_flagg_Tunet.jpg          

Förskolan Tunet fick sin Grön flagg certifiering i början av 2006, då vi med stolthet hängde upp vår gröna flagga.

Grön flagg certifiering är en utmärkelse som stiftelsen ” Håll Sverige rent” delar ut som ett bevis på att förskolan arbetar medvetet med miljöfrågor.

Förskolan väljer ut ett tema/område och fördjupar sig sen i lika delmål.

 Under åren som gått har förskolan Tunet arbeta med flera teman, bl.a. med Kretslopp, Vatten, Energi, Livsstil och hälsa, Konsumtion och Närmiljö.

Hösten 2016 har vi startat upp vårt nya område som går hand i hand med vårt tre-åriga projekt ”Förskola för hållbar framtid”

Alla arbeten har sin grund i barnens intressen, behov och är åldersanpassat.

Vi tror på tanken att visa barnen att vi som människor har både rättigheter och ansvar, och vi vill ge barnen möjligheter att utveckla en positiv framtidstro! Du kan läsa mer om vårt miljöarbete genom att klicka på länken Kvalitetsarbete till höger.

 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-01-25