Ung livsstil i Hedemora

Stor satsning på Ung livsstil i Hedemora

 

Alla skolelever i årskurs 7 i Hedemora får i september ett erbjudande om att delta i en satsning som ska uppmuntra dem att ta ställning mot tobak, alkohol och droger under högstadietiden.

 

Satsningen sker i nära samarbete mellan Hedemora kommun och Södra Dalarnas Sparbank och innebär att eleverna som börjar högstadiet erbjuds olika attraktiva förmåner i form av rabatter på caféer och i affärer i Hedemora, om man i samråd med förälder tecknar en särskild överenskommelse som gäller under hela högstadietiden. Dessutom kommer en hel del fritidsaktiviteter arrangeras och utlottningar kommer att ske, bland annat har eleverna möjlighet att vinna körkort.

 

Hedemora kommun och Södra Dalarnas Sparbank har en gemensam förhoppning om att en hög andel av de nyblivna 7:orna och deras föräldrar ska välja att delta i Ung livsstil och att det ska ge positiva upplevelser och långsiktiga hälsoeffekter.

Fotopolicy

För att få vara med på foto under våra evenemang behövs underskrift från båda vårdnadshavarna. De foton som tas kommer främst användas i dokumentationssyfte och för publicering på Facebook och Instagram. Skulle du ha några frågor gällande detta vänligen kontakta unglivsstil@trohoppklover.se

Förmåner för elever som är med i Ung Livsstil i Hedemora kan du läsa om på
Södra Dalarnas Sparbanks hemsida

 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-02-07

Projektledare

Jan Olsson
0225-341 20

jan.olsson@hedemora.se