Välkommen hem – filmen om Hedemora

Vy över Hedemora med röda hus och Dalälven

Älven, skogen, det böljande odlingslandskapet. Solen, vattnet, den lilla staden och möjligheten till att vara både nära och tillsammans – eller i lugn och ro på egen täppa. Vi är många som älskar Hedemora – och allra mest gör vi det nog för de människor som finns här. Familjen, vännerna, grannarna och de bekanta.

Och Hedemora har plats för fler. Fler besökare! Fler invånare! Fler som hjärtar Hedemora.

I filmen Hedemora välkomnar lyfter vi fram Hedemoras styrkor och det bästa med att leva här.

- Sprid gärna filmen vidare! Den tillhör dig och mig och är fri för alla att använda och visa upp, säger Kristina Backlund, kommunikationschef på Hedemora kommun.

- Vi hoppas att filmen blir ett stöd för företagare vid rekryteringar och inflyttning, eller liknande, säger Sofie Jutner, tf vd Hedemora Näringsliv.

Välkommen till Hedemora!Filmen finns även i en kortare version

Se filmen: Hedemora välkomnar (1 minut)  
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-03-03

Startsida