Varning för oseriösa aktörer

En varningsskylt med ett utropstecken

Flera av Hedemora Energis kunder har den senaste tiden blivit kontaktade av Förvaltningsel i Skandinavien AB (FörvaltEL). De hävdar att de har ett samarbete med Hedemora Energi AB och uppmanar kunderna att byta till dem som leverantör.

Förvaltningsel i Skandinavien AB finns med på Svensk handels varningslista över företag med oseriösa försäljningsmetoder och bluffakturor. Vi har sedan tidigare varnat för liknande metoder från ett företag som kallar sig Stockholms Elbolag AB, även det bolaget återfinns på varningslistan.

Hedemora Energi säljer sin lokalproducerade el genom det egna bolaget Hedemora Elhandel, utan andra samarbeten. Vänligen kontakta kundtjänst vid frågor eller funderingar. 0225-349 20 eller kontakt@hedemoraenergi.se

Läs mer om företag på varningslistan och hur du bestrider en bluffaktura på https://www.svenskhandel.se/sakerhetscenter/varningslistan/

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-07-22

Startsida