Vattenprover från Nordansjö godkända

2016-02-04
Vattenproven från Nordansjö är nu godkända så man behöver inte längre koka vattnet. Vattnet kloreras fortfarande. 

2016-02-01
De prover som Hedemora Energi har tagit de senaste dagarna visar på en förbättring men på grund av försiktighet, ska vattnet fortsättas kokas fram till minst torsdagen den 4 februari. Under torsdagen kommer det nya provsvar och då uppdaterar vi informationen. Vattentankar kommer fortsatt att finnas på plats.

Mer information:

---------

2016-01-08
Dricksvattnet i Nordansjö är förorenat och för tillfället är det risk för hälsan att dricka okokt vatten. Allt vatten som ska användas till dryck, matlagning och tandborstning ska kokas upp. Vattnet ska kokas så att tydliga bubblor syns!

Vattentankar kommer att vara placerade vid vattenverket i Nordansjö.

Mer information:


Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 0001-01-01

Startsida