Jämställdhetsstatistik

Hedemora kommun är den första kommunen i Dalarna att gå med i Jämställdhetskartan, detta som ett sätt att stärka förståelsen för hur det ser ut i Hedemora inom den privata, den kommunala, den ideella sektorn samt branscher när det kommer till jämställdhet. Hedemora är kommun nummer 34 i databasen som växer hela tiden.

Jämställdhetskartan (TOJ) syftar till att ge en bredare, djupare, mer komplett bild av jämställdheten på lokal nivå. Kartan sammanställer könsbaserad statistik och presenterar den på ett lättillgängligt sätt så att alla kan ta del av informationen.

Det är Winnet Västra Götaland är ansvariga för jämställdhetskartan.

Läs gärna mer på länken: http://www.jamstalldhetskartan.se/


Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-06-30

Maria Lundgren

Mångfaldsstrateg

E-post: maria.lundgren@hedemora.se

Telefon: 0225-341 55