Vi söker ny kommundirektör!

Annika Strand, kommundirektör, framför Rådhuset

I höst kommer Annika Strand, vår nuvarande kommundirektör att gå i pension och nu söker Hedemora kommun hennes efterträdare.

Kommundirektören är en tonsättande roll för hela kommunen. Det är kommunens högsta tjänsteperson och den som genom sitt ledarskap och sin framtidsvision har stor betydelse för kommunens utveckling.

I rollen förväntas hen leda, samordna och utveckla kommunens verksamheter så att de bedrivs effektivt och i enlighet med politiskt uppsatta mål och fattade beslut. I kommunens rekrytering lyfts särskilt ledarskapsförmåga och driv, dessutom vill kommunen ha en person med lite extra fokus när det gäller näringslivet.

- Att arbeta som Hedemoras kommundirektör är ett fantastiskt roligt arbete, säger Annika Strand. Det är ett väldigt varierande jobb där jag har fått möjligheten att delta i många olika frågor. Jag kan varmt rekommendera arbetet, och Hedemora kommun som arbetsgivare. Här är lätt att trivas!

Här kan du läsa mer om rollen:

Kommundirektör till Hedemora kommun - Mercuri Urval

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-06-15