Stipendium för insatser inom idrottande med funktionsvariation

Känner du någon som idrottar med en funktionsvariation? Någon som utifrån sina egna förutsättningar funnit sin plats på kulturscenen? Kanske en ledare eller förening som gör en aktiv fritid möjlig för alla, där fler vågar utmana sig och övervinna gränser?

I Hedemora görs många fina insatser som inkluderar flera i idrottsaktiviteter, oavsett funktionsvariation. Det skapar självkänsla, glädje, gemenskap - och personliga och inspirerande framgångar!

Kommunen har beslutat att avsluta Jonas Nilssons VM-fond och Marit Ruths VM-fond eftersom den kvarvarande summan är låg. De pengar som finns kvar i fonderna ska delas ut och vi behöver din hjälp med att nominera kandidater enligt följande kriterier:

  • En idrottsutövare i Hedemora kommun, som utifrån sina egna förutsättningar inspirerar andra att utmana sig och övervinna gränser, oavsett funktionsvariation.

  • En ledare som på ett aktivt sätt möjliggör idrott, eller en aktiv fritid för alla, oavsett funktionsvariation.

  • En förening som på ett aktivt sätt verkar för att möjliggöra idrott, eller en aktiv fritid för alla, oavsett funktionsvariation.

Nominera kandidater

Lämna förslag på en eller flera kandidater med skriftlig motivering senast den 31 januari 2022.

Hedemora kommun 
Box 201
776 28 Hedemora

E-post: kommun@hedemora.se


Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-12-16