Välkommen till Företagarveckan 2022

Webbnyhet_Företagarveckan Hedemora_1500px.jpg

16-20 maj arrangerar Hedemora kommun för andra året i rad Företagarveckan för näringslivet, politiker, tjänstepersoner och andra som är intresserade av lokala näringslivsfrågor.

Årets program innehåller ett brett utbud av aktiviteter och föredrag, utan specifikt tema. Vissa är fysiska träffar och andra är digitala. Vi inleder veckan på måndag morgon med en företagsfrukost där lokala politiker får ge sin bild av Hedemoras näringsliv.

Näringslivschef Christian Fredin ser fram emot att få träffa alla företagare och näringslivsintresserade. Han tycker att programmet är en bra mix av föreläsningar som tar upp relevanta, intressanta och aktuella frågor för många.

Ska han lyfta en programpunkt som han själv ser lite särskilt fram emot så är det politikerdebatten.

- Just för att det är val om några månader är jag är nyfiken på att få höra vad politikerna har för tankar om Hedemoras näringsliv, säger Christian Fredin. Vad ser de för utmaningar? Vilka lösningar vill de verka för?

Varmt välkommen till Företagarveckan 2022!

Utdrag från programmet 

Ta del av hela programmet på hedemoranaringsliv.se 

Företagsskola 17-18 maj

Du som funderar på att starta eget företag eller precis har gjort det kan delta i Företagsskolan tisdagen och onsdagen. Där får du möjlighet att utveckla din idé, lära dig mer och affärsplaner och bokföring.

Föreläsning om ledarskap 19 maj

Camilla Carlgren Berg från Almi gästar oss torsdagen. Hon ger en föreläsning om ledarskap som passar såväl företagsledare som medarbetare.

Temperaturen på företagsklimatet 18 maj

Pontus Lindström är Företagarnas expert på lokalt företagsklimat. På onsdagen kommer han att presentera en aktuell rapport om Hedemoras näringsliv som har fokus på trygghetssituationen för företag.

Fråga Upphandlingscenter 17 maj

På tisdag finns Upphandlingscenter på plats i kommunhuset Tjäderns entré för den som vill prata om eller har specifika frågor om upphandling.

Dalarna Science Park on Tour 18 maj

Dalarna Science Park on Tour gör ett stopp på onsdag i kommunhusets entré. Med det gänget kan du bolla företags- eller start ups-idéer och få information om hur de kan hjälpa till.

Bli leverantör till vindkraftsparkerna 16 maj (digital föreläsning)

Företag som vill bli leverantörer när de planerade vindkraftsparkerna ska byggas i Tjärnäs ska lyssna på en digital föreläsning från Samarkand 2015 på måndagen. Det efterfrågas både leverantörstjänster under och efter byggprojektet.

 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-05-11

Startsida