Försäljning- och serviceutbildning

I samarbete med Martin Koch-gymnasiet kommer vi att erbjuda försäljning- och serviceutbildning med möjlighet att läsa den och få Yrkesexamen dvs behörighet för att kunna söka vidare.

Efter examen ska du ha de kunskaper som behövs för att arbeta med försäljning, kommunikation, marknadsföring och service inom handelsbranschen.

Förkunskapskrav

Förkunskapskrav för utbildningen gäller att sökande har slutfört SVA/SVE grund delkurs 4 och matematik grund delkurs 4. Du behöver ha tillgång till egen dator under utbildningen.

Kurslängd

Utbildningen är på 4 terminer med möjligheten för Yrkesexamen dvs heltidsstudier eller på 75% om du bara vill läsa kurser inom programmet.

Undervisningen kommer att vara på Martin Koch-gymnasiet på torsdagar och fredagar första året och måndagar, tisdagar och onsdagar andra året.

Kursstart

  • År 1: 17 augusti 2022 till 9 juni 2023
  • År 2: augusti 2023 till 7 juni 2024.

Ansökan

Vid intresse av utbildningen kontakta studie- och yrkesvägledaren: zorica.cvjetinovic@hedemora.se.


Utbildningsansvarig:

Hedemora vuxenutbildning i samarbete med Martin Koch-gymnasiet

Utbildningsort:

Hedemora kommun


Utbildningen är CSN berättigad

Yrkesutbildning på gymnasienivå - Försäljning- och serviceprogrammet
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-06-16